Prvotřídní, výběrová, ručně sbíraná, na slunci sušená káva ze svahů vulkánu Barú, mix odrůd Pacamara, Creolio a Cattuai. Vánoční edice! Medium roast. Doporučený způsob přípravy - alternativní. Ideální french press, moka konvička, džezva. Do kávovaru fakt škoda, byť má předehřev.
Kategorie: | Panamská káva a cáscara |
---|
Panamská káva z rodinné farmy Finca Dindos je jedinečná svým původem, způsobem zpracování i chutí. Kávovníky rostou ve vysokých polohách na svazích vulkánu Baru, kde se pěstují v souladu s lunárním cyklem. Originální dárek pro všechny příležitosti, který nadchne ctitele výjimečné kávy. Darujte výjimečnou hodnotu a ojedinělý chuťový zážitek. Zde si můžete prohlédnout způsoby přípravy cáscary a kávy metodou drip, frenschpress a chemex.
Mix odrůd Pacamara, Creolio a Cattuai. Sázeno v novu, sklízeno vždy za úplňku. Takže víc bio, eko a luna kafe nenajdete. Pražená na farmě v Panamě, anebo v ČR. Aktuálně v kávovém centru JABLUM - pod patronátem pana Petra Nývlta.
Darujte výjimečnou hodnotu a ojedinělý chuťový zážitek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.